Nagy Hajni | Információ
301
page-template-default,page,page-id-301,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Studio

Egy olyan helyet hoztam létre, ahol otthon érzi magát mindenki.

Amikor belépek ide, számomra megszűnik minden, átlépek egy másik dimenzióba. 10 éve dolgozom már itt, a stúdióm minden szeglete tükröz engem is.

Sokak számára egy varázslatos hely, aminek nagyon örülök. Ez volt az álmom. Egy hely, ahol a csoda születik.

Itt minden adott: nagy, levegős terek, rengeteg fény, csend, az ablakból tündöklő hatalmas ősfák, ami a stúdióm egy igen különleges, szokatlanul csodás ékszere.
..
Szeretem.

Lokáció: Bp, 12. ker. Városmajor u. 18.

Információk a női fotózásokról.

Különböző témájú női fotózásokat is vállalok, egészen a művészi aktig.

Mindenféle korosztály látogat hozzám, aminek nagyon örülök. Fiatal lányok, modellek és Édesanyák is.  Nagyon büszke vagyok arra és örömmel tölt el, ahogy a kezeim között átváltoznak a ‘modellek’, ahogy felfedezem a szépet minden nőben és végül a legfontosabb, hogy örömöt, maradandó élményeket okozhatok ezzel.

..

A női szépség egy csoda ajándék, a legszebb ékszer. Megörökíteni a nőiességünk, szépségünk, személyiségünk,  az egyik legizgalmasabb felfedezés. Mások vagyunk, máshogy szépek, de a szépség ott van mindenkiben. Ez a felfedezés és ennek a felszínre hozása az én életemben a legfontosabb és legszebb feladat. Szeretetteljes hangulatban szépítünk és fotózunk, a természetesség, baráti beszélgetések részei a fotózásinknak, hiszen magunkat adjuk… nálunk otthon vagy :))

Fantasztikus csapattal dolgozom együtt (sminkes-fodrász), akik szakértelmükkel, kedvességükkel csak növelik a fotózás fényét.
A kismama-baba fotózás egy külön nagy projectem, ha ez után a téma után érdeklődnél, az esetben látogasd meg a külön erre létrehozott oldalam: Egyetlenem

Bővebb információkért kérlek keress email-en, telefonon, de itt a weboldalon belül is üzenhetsz 

Szeretettel várlak,

Hajni

photo@nagyhajni.com

+36 30 99 67 222