Nagy Hajni | Rólam
96
page-template-default,page,page-id-96,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Helo, Hajni vagyok.

Fényképész, immáron 14 éve.

Budapesten élek és dolgozom, imádom ezt a várost.

..

Örökmozgó, életigenlő, szüntelen optimista, álmodozó, néha szétszórt vagyok. (ikrek jegyűek, sziasztok)

Szívdobogást okoz, ha megtalálom valamiben a harmóniát és a szépséget. Ez éltet, ezért vagyok a világon.

Van 2 pasi az életemben, akiket imádok és akik a legnagyobb boldogságot jelentenek nekem. A Kisfiam, Milán és a Férjem, Mucka ( becenév, imádja:))

Fiatalon sokat tartózkodtam külföldön, fényképész oklevelemet is Londonban szereztem (LCF) Szuper tanáraim voltak, akik egy életre megpecsételték a sorsomat.

Egyik tanárom miután értékelte a vizsgamunkámat: ‘Nika -így hívtak- nincs kérdés, fényképésznek születtél’  Itt és ekkor mint amikor kitavaszodik, vagy amikor szivárványt fedezel fel az égen eső után: tudtam, hogy valami nagyszerű dolog veszi kezdetét.

 

Nagy szerencse és áldás, hogy megtaláltam a helyem a világban és a munkám minden egyes perce örömmel tölt el.A divatfotózás csak kis része az életemnek, fő profilom a kismama-baba fotózás, de emellett a munkám kb 30-40 %-át a női portrék fényképezésével töltöm. Hatalmas szerelem. Szeretem a női szépséget felfedezni, elkapni 1-1 különleges pillanatot..

Stílusom minden esetben könnyed, természetes, de van amikor a másik véglet… kísérletező. Szeretem azt a hangulatot, pillanatot, amiben élet van, ami mesél, ami elragadó.

Szívvel dolgozom, teljes odaadással, mert megtaláltam azt, ami igaz szenvedélyt jelent az életemben, amiért erre a világra születtem… és ez annyira jó :))

Love,

Hajni